Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Fiziki alanlarımızın iyileştirilerek, güvenli alanlar oluşturularak, iyi bir meslek eğitimine hazırlayan, bilimsel gerçeklere çözüm yöntemlerine ait temel mesleki eğitim veren, sosyal yaşantı için gerekli yeterliliklere sahip bireyler kazandırmak.

Misyon: Mesleki eğitimde kaliteli ve lider bir kurum olmak

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hendekakv.meb.k12.tr

Adres - AKOVA MAH. 5014 SK. HENDEK ANADOLU KAL VAK MES VE TEK AN LISESI BLOK NO: 1A HENDEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Orta Öğretim Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Adapazarı - Hendek D-100 Karayolu üzerinde Hendek ilçe merkezinin yaklaşık 5km dışında Akova Mahallesi mevkiinde bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuz Hendek - Adapazarı D-100 Karayolu üzerinde olması sebebiyle ulaşım açısından kolay erişilebilir bir konumdadır. İl merkezinden kalkan Hendek-Adapazarı minibüsleri ve yine ilçe merkezinden kalkan Sanayi, Kargalıhanbaba minibüsleri okulumuz önünden geçmektedir. Ulaşım süresi ilçe merkezinden en fazla 15 dakika, il merkezinden ise ortalama 30-35 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 32 km İlçe Merkezine 5 km