Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Toplumun sosyal ve ekonomik sektörleri ile iş birliği içinde ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliği ile kabul gören, mili-manevi ve mesleki değerlere sahip, yaratıcı, yenilikçi, girişimci, üretken, ekonomiye değer katan ehil gücü yetiştiren, kalite değerleri oluşturulmuş lider bir kurum olmak.

Misyon: Ekonomik ve sosyal sektörlerin iş gücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için eğitimler vermek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hendekakv.meb.k12.tr

Adres - AKOVA MAH. 5014 SK. HENDEK ANADOLU KAL VAK MES VE TEK AN LISESI BLOK NO 1A HENDEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Orta Öğretim Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Adapazarı - Hendek D-100 Karayolu üzerinde Hendek ilçe merkezinin yaklaşık 5km dışında Akova Mahallesi mevkiinde bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuz Hendek - Adapazarı D-100 Karayolu üzerinde olması sebebiyle ulaşım açısından kolay erişilebilir bir konumdadır. İl merkezinden kalkan Hendek-Adapazarı minibüsleri ve yine ilçe merkezinden kalkan Sanayi, Kargalıhanbaba minibüsleri okulumuz önünden geçmektedir. Ulaşım süresi ilçe merkezinden en fazla 15 dakika, il merkezinden ise ortalama 30-35 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 32 km İlçe Merkezine 5 km